Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Έκκληση για τόνωση του ανοιχτού εμπορίου από Παγκόσμια Τράπεζα, ΠΟΕ και ΔΝΤ


Οι επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κάλεσαν με κοινή τους ανακοίνωση σήμερα τους ηγέτες της Ομάδας των Είκοσι (G20) να συμφωνήσουν σε ενέργειες για την αναζωογόνηση του εμπορίου και την στήριξη των εργαζομένων.

«Η οικονομική ευημερία δισεκατομμυρίων ανθρώπων εξαρτάται από το εμπόριο. Η βαθύτερη εμπορική ενσωμάτωση σε συνδυασμό με υποστηρικτικές εγχώριες πολιτικές μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση εισοδημάτων και στην επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Αυτό απαιτεί αποφασιστικές ενέργειες από τους παγκόσμιους ηγέτες που θα συναντηθούν αύριο και μεθαύριο για την σύνοδο κορυφής της G20», τόνισαν οι επικεφαλής των διεθνών οργανισμών στην ανακοίνωσή τους.

Έκκληση για τόνωση του ανοιχτού εμπορίου από Παγκόσμια Τράπεζα, ΠΟΕ και ΔΝΤ  1 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 1   0   0 Google + 0   Οι επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κάλεσαν με κοινή τους ανακοίνωση σήμερα τους ηγέτες της Ομάδας των Είκοσι (G20) να συμφωνήσουν σε ενέργειες για την αναζωογόνηση του εμπορίου και την στήριξη των εργαζομένων. «Η οικονομική ευημερία δισεκατομμυρίων ανθρώπων εξαρτάται από το εμπόριο. Η βαθύτερη εμπορική ενσωμάτωση σε συνδυασμό με υποστηρικτικές εγχώριες πολιτικές μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση εισοδημάτων και στην επιτάχυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Αυτό απαιτεί αποφασιστικές ενέργειες από τους παγκόσμιους ηγέτες που θα συναντηθούν αύριο και μεθαύριο για την σύνοδο κορυφής της G20», τόνισαν οι επικεφαλής των διεθνών οργανισμών στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου