Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Αυστρία: Στέλνει στρατεύματα στα σύνορα με την Ιταλία


Η Αυστρία ετοιμάζεται «πολύ σύντομα» να ενισχύσει τον έλεγχο των συνόρων της,αλλά και να αναπτύξει στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορά της με την Ιταλία, εάν η μαζική έλευση μεταναστών δεν επιβραδυνθεί, κατά όπως διεμήνυσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας σε δηλώσεις του σε μια βιεννέζικη εφημερίδα.

«Αναμένω ότι οι έλεγχοι στα σύνορα και μια αποστολή αρωγής (των ένοπλων δυνάμεων) πολύ σύντομα θα είναι κάτι επιβεβλημένο», σημείωσε ο Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ. Τα μέτρα αυτά θα είναι «απολύτως απαραίτητα εάν η συρροή (των μεταναστών) στην Ιταλία δεν επιβραδυνθεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, ήδη «είναι διαθέσιμοι» 750 στρατιώτες και τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα για να σταλούν στην περιοχή των συνόρων το Σαββατοκύριακο.

Η Αυστρία ξανάρχισε να προβαίνει σε ελέγχους στα σύνορά της με την Ουγγαρία το 2015, ενώ έχει καταστήσει σαφές ότι είναι διατεθειμένη να ανεγείρει φράκτες στα σύνορά της με την Ιταλία.

Νωρίτερα την Δευτέρα, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) ανακοίνωσε ότι 83.650 άνθρωποι έχουν φθάσει στην Ιταλία διά θαλάσσης μέχρι στιγμής φέτος, ήτοι ένας αριθμός αυξημένος κατά σχεδόν 20% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Στην πλειονότητά τους, οι άνθρωποι αυτοί αναχώρησαν από τις ακτές της Λιβύης, συχνά με επικίνδυνα πλεούμενα. Πάνω από 2.00 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αποπειρώμενοι τον διάπλου.

«Δεν είναι ρεαλιστικό να θεωρούμε ότι η Ιταλία έχει την ευθύνη να χειρίζεται τις αφίξεις όλων» αυτών των μεταναστών, σημείωσε ο Βενσάν Κοσετέλ, ο ειδικός απεσταλμένος της UNHCR για την περιοχή της κεντρικής Μεσογείου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου