Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Λέσβος: Μεγάλη εξέγερση στο κέντρο αλλοδαπών στην Μόρια - Καίγονται κοντέινερΕξέγερση με ανεξέλεγκτες διαστάσεις στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) Λέσβου στη Μόρια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα παράνομων μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο που λειτουργεί μέσα στο ΚΕΠΑ, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών. Ουσιαστικά η διαμαρτυρία δεν είχε να κάνει με τις συνθήκες διαβίωσης αλλά με το γεγονός ότι απομακρύνονται απο την Ελλάδα.

Η Αστυνομία που έσπευσε να προφυλάξει το προαναχωρησιακό κέντρο, δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ, ενώ ομάδες παράνομων μεταναστών δεν επιτρέπουν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο ΚΕΠΑ και να σβήσει τη φωτιά, καθώς θεωρούν την περιοχή δικό τους προτεκτοράτο.

Μάλιστα τα στελέχη της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το χώρο όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες ενώ ζημιές υπέστη και όχημα της πυροσβεστικής.

Όπως δημοσιεύει η express.co.uk περίπου 1.500 άνθρωποι είναι ακόμα μέσα στον καταυλισμό, πιθανόν εγκλωβισμένοι.


Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επέδωσαν σε μετανάστη από την Αϊτή που διέμενε στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέσβου στη Μόρια, απορριπτική απόφαση του αιτήματος ασύλου που είχε υποβάλλει σε δεύτερο βαθμό. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο προαναχωρησιακό κέντρο, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επανεισδοχής του στην Τουρκία.Στην προσπάθεια σύλληψης του μετανάστη από την Αϊτή, Αφρικανοί κυρίως μετανάστες άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς και απέσπασαν από τα χέρια τους τον μετανάστη.

Τότε, μέσα στο Κέντρο Υποδοχής μπήκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη και αντέδρασαν στον πετροπόλεμο, κάνοντας χρήση χημικών. Μετά από αυτό, η σύγκρουση γενικεύτηκε. Φωτιές ξέσπασαν σε διάφορα σημεία του Κέντρου, ενώ ομάδες μεταναστών δεν επέτρεπαν την είσοδο και την ανάπτυξη αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων. Μάλιστα, πυροσβέστες δέχθηκαν και επίθεση με πέτρες, ενώ ζημιές υπέστη ένα πυροσβεστικό όχημα. 
Εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως οικογένειες με παιδιά, εγκατέλειψαν προσωρινά για λόγους ασφάλειας τον καταυλισμό και κατέφυγαν στα γύρω κτήματα.

Πηγή

1 σχόλιο:

 1. Του Δαυίδ ο θεός είναι ψεύτης, μάγος, ομοφυλόφιλος και δολοφόνος

  Του Δαυίδ ο θεός λέει πως ο Ιωσήφ είναι πατέρας του Ιησού Χριστού και η Παναγία πως είναι μια μοιχαλίδα πόρνη ....
  Ο Δαβίδ κάνει σεξ στα μάτια του λαού του και πανηγυρικά όργια στις πόρτες των ναών του.

  Ενώ Ο Χριστός είναι αμόλυντος. ...άνθρωπος.

  Του Δαυίδ ο θεός την γυναίκα την έχει μουσουλμάνα... και όχι Παναγιά.
  Του Δαυίδ ο θεός είναι ψεύτης, μάγος, ομοφυλόφιλος και δολοφόνος.

  Ενώ ο Χριστός δίκαιος, Υιός Θεού ανθρώπου... Έλλην Ελεύθερος της βασιλείας των κολασμένων εθνών.
  Και πας μη Έλλην βάρβαρος, αντι-άνθρωπος.

  Ουαί στην μάνα τούτης της καταραμένης Εκκλησίας που καταράστηκε το Πνεύμα του Θεού των Υιών του ανθρώπου.

  Ήρθε η ώρα του ανθρώπου.
  Να κριθεί Ανθρώπινα από τους μη αντι-ανθρώπους.


  Ιω

  ΑπάντησηΔιαγραφή