Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Μ.Γιλντιρίμ: «Μέσα σε τέσσερις ώρες μπορώ να είμαι Ελβετία να υπογράψω»


Το μήνυμα ότι μέσα σε τέσσερις ώρες μπορεί να είναι στο Κράν Μοντάνα έστειλε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στην περίπτωση που μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουλίου συμφωνηθεί πλαίσιο λύσης, σύμφωνα με τουρκικές πηγές.

Και η Βρετανία σε τέτοια περίπτωση θα συμμετάσχει επίσης σε επίπεδο Πρωθυπουργού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. 

Πηγές του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ πρότεινε στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες να μείνει στο Κράν Μοντάνα μέχρι να υπάρξει αποτέλεσμα. Πάντως η εκτίμηση είναι ότι εντός της βδομάδας ο Γκουτέρες θα είναι πίσω στο Κράν Μοντάνα.


Η τουρκική πλευρά από χθες εργάζεται πυρετωδώς για να ετοιμάσει το γραπτό έγγραφο με τις θέσεις της το οποίο ζήτησε από όλες τις πλευρές ο ΓΓ του ΟΗΕ για να το παραδώσει αύριο Δευτέρα. Οι εργασίες γίνονται μέχρι τις πρωινές ώρες με τη συμμετοχή μάλιστα και του ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την νέα φόρμουλα που έχει υιοθετηθεί του "προσέγγισε και κέρδισε" οι πλευρές θα καταθέσουν τις προτάσεις-συγκλίσεις τους στα έξι κεφάλαια. Με αυτό τον τρόπο, για παράδειγμα, η μια πλευρά θα καταθέτει την πρόταση-σύγκλισης της στο περιουσιακό και η άλλη στο κεφάλαιο τον εγγυήσεων. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξουν συγκλίσεις σε όλα τα κεφάλαια και θα διασφαλιστεί παράλληλη πρόοδος, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Πηγή: philenews/ ΚΥΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου