Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Θήβα: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών


Τέσσερα άτομα ηλικίας 43, 30, 25 και 20 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Επιπλέον ο 43χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, 119, δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και 320 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Το προανακριτικό έργο, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

ΠΗΓΗ: tvstar

Θήβα: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών  0 0 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 0   0   0 Google + 0   Τέσσερα άτομα ηλικίας 43, 30, 25 και 20 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Επιπλέον ο 43χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, 119, δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και 320 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Το προανακριτικό έργο, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον. 

ΠΗΓΗ: tvstar.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου