Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Τουρκία: Έτοιμη να τα παίξει «όλα για όλα» για πιθανή ένταξη στην Ε.Ε


Tα τελευταία χρόνια, η Τουρκία προσπαθεί με ποικίλους τρόπους να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά τελευταία στιγμή κάπου τα «χαλάνε».

Ο υπουργός για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Ομέρ Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει τα κεφάλαια 23 και 24 της ΕΕ σχετικά με το δικαστικό σώμα και τα θεμελιώδη δικαιώματα, καθώς και τη δικαιοσύνη και τις ελευθερίες

 Η Άγκυρα δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί τίποτα λιγότερο από την εξ ολοκλήρου εισαγωγή της στην Ευρώπη και τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Σε δηλώσεις του, ο Τούρκος υπουργός για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ομέρ Τσελίκ, υποστήριξε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να στηρίξει την Τουρκία στον αγώνα της εναντίον της τρομοκρατίας, εγκρίνοντας την ελεύθερη βίζα και ιδιαίτερα με την επιτάχυνση της διαδικασίας εισχώρησης».

Ο Τσελίκ δήλωσε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να ανοίξει τα κεφάλαια 23 και 24 της ΕΕ σχετικά με το δικαστικό σώμα και τα θεμελιώδη δικαιώματα, καθώς και τη δικαιοσύνη και τις ελευθερίες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση από την πλευρά της έχει καταστήσει σαφές ότι αν η Τουρκία προχωρήσει στην εφαρμογή του νέου Συντάγματος που ψηφίστηκε, θα διακόψει οριστικά τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, ενώ σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνεται το σχέδιο για την επαναφορά της θανατικής ποινής από την κυβέρνηση Ερντογάν.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου