Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αμερικανική αεροπορική επιδρομή κατά της ισλαμικής αλ Σεμπάμπ


Tο διοικητήριο του αμερικανικού στρατού που είναι αρμόδιο για την Αφρική (AFRICOM) ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαπέλυσε στις 2 Ιουλίου μια επιδρομή ενάντια στους μαχητές της οργάνωσης αλ Σεμπάμπ.

«Στις 2 Ιουλίου, περίπου στις 7:30 (τοπική ώρα ΗΠΑ), αμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μια αεροπορική επιδρομή ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση αλ Σεμπάμπ, που αποτελεί παρακλάδι της αλ Κάιντα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Η AFRICOM εξακολουθεί να αξιολογεί τα αποτελέσματα της επιχείρησης και θα χορηγήσει «επιπλέον πληροφορίες όπως αρμόζει», προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Sputnik
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου