Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ρέγκλινγκ: «Οι αγορές θέλουν διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστεί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων»


«Η Ελλάδα θα ήταν καλό να επιστρέψει στις αγορές πριν λήξει το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης», υποστήριξε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ. 

Ο κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισε πως η Ελλάδα πρέπει να αναπτύξει μια στρατηγική για την χρηματοδότηση από τις αγορές μετά τη λήξη του προγράμματος. Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι αγορές θέλουν διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχιστεί η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

O επικεφαλής του ESM, χαρακτήρισε θετικό σημάδι το ότι η Ελλάδα δεν βρισκόταν στην ατζέντα του σημερινού Eurogroup, ενώ επιβεβαίωσε ότι εκταμιεύτηκε η δόση των 7,7 δισ. ευρώ προς τη χώρα. 


Ο ίδιος επισήμανε ότι με τη δόση αυτή ο ESM έχει χορηγήσει στην Ελλάδα 39,4 δισ. ευρώ από τα 86 δισ. ευρώ του προγράμματος διάσωσης. 

Παράλληλα, τόνισε πως ο ESM και ο EFSF διαθέτουν πλέον το 51% του δημόσιου ελληνικού χρέους, κάτι που τους καθιστά τους μεγαλύτερους πιστωτές της χώρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου