Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πυραυλική επίθεση της Τουρκίας στην Συρία - Κτυπήθηκαν κουρδικοί στόχοι στην Αφρίν

Γράφει: Πέτρος Αναστασίου

Ο τουρκικός Στρατός από την περιφέρεια της στην πόλη Κιλίς, στη νότια Τουρκία, εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση με δέκα τουλάχιστον ρουκετοβόλα TR-300 Kasirga (κατ'άλλες πηγές χρησιμοποιήθηκαν και Τ-122 Sakarya) τις κουρδικές περιοχές που βρίσκονται μέσα στο συριακό έδαφος ειδικά στην περιοχή της πόλης Αφρίν η οποία αποτελεί προπύργιο του YPG (Ομάδων Λαϊκής Προστασίας)   και του PUD (Κόμμα της Δημοκρατικής Ένωσης), βασικές συνιστώσες ομάδες των SDF που μάχονται στο πλευρό των αμερικανικών δυνάμεων στην Ράκκα και αλλού!

Εκτοξεύθηκαν δεκάδες ρουκέτες, ενώ υπάρχει μία αναφορά για χρήση 20 πυραύλων ATACMS!

Oι επιθέσεις ξεκίνησαν χθες τη νύχτα και μέχρι αυτή την στιγμή σείεται η περιοχή από τις συνεχείς εκρήξεις, ενώ τουρκικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ έχουν συγκεντρωθεί στην μεθόριο. Κτυπήθηκαν αποθήκες πυρομαχικών, όπλων, ένα κρίτιο που χρησιμοποιεί ως αρχηγείο του YPG και καταστράφηκαν πέντε οχήματα.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 200 άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχουν διεισδύσει στην περιοχή της Αφρίν και καταδεικνύουν στόχους στο τουρκικό πυροβολικό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου