Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ράκκα: Υποχώρηση του Ισλαμικού Κράτους - Αφόρητη πίεση στους τρομοκράτες


Έχουν χάσει πολύ έδαφος οι τζιχαντιστές καθώς οι διεθνείς δυνάμεις και οι Κούρδοι πιέζουν σε αφόρητο βαθμό.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μάχη για την απελευθέρωση και ανάκτηση της πόλης Ράκκα από τις διεθνείς δυνάμεις. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τα επιτελεία, οι τζιχαντιστές υποχωρούν στα μισά της πόλης, η οποία λογίζεται ως η «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους.

Οι διεθνείς δυνάμεις, υπό τη σκέπη της αμερικανικής διοίκησης, σε συνεργασία με τους Κούρδους μαχητές, με τους οποίους έχουν συνάψει στρατιωτική συνθήκη, έχουν καταφέρει τεράστιο πλήγμα στις δυνάμεις των τζιχαντιστών. Οι τελευταίοι με τη σειρά τους δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, καθώς έχουν χάσει όλα τα μεγάλα προπύργιά τους σε Συρία και Ιράκ.

Την ίδια στιγμή, αγνοείται η τύχη του αρχηγού του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, με τους Ρώσους να υποστηρίζουν ότι τον έχουν εξολοθρεύσει και να επιβεβαιώνονται από το συριακό παρατηρητήριο και τη συριακή κυβέρνηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου