Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ερμούπολη: Ανήλικος ζητιάνευε υπό την εγκληματική εποπτεία του... παππού του


Την εκμετάλλευση της μεγάλης τουριστικής κινητικότητας, με την παρουσία Ελλήνων και ξένων παραθεριστών στη Σύρο προσβλέπουν διάφορα κυκλώματα επιτήδειων, που βάζουν ανήλικα παιδιά να ζητιανεύουν στους δρόμους της Ερμούπολης.

Ένα από αυτά, μάλιστα, επιτηρούσε ο… ίδιος του ο παππούς!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε επιχείρηση στην Ερμούπολη εντόπισαν ανήλικο ζητιάνο, ενώ δεν πίστευαν στα αυτιά τους τον άκουσαν να λέει ότι ο ίδιος ο παππούς του τον συνόδευε και τον προέτρεπε να επαιτεί. Ο 68χρονος Έλληνας εντοπίστηκε λίγο πιο μακριά, να επιτηρεί το παιδί και συνελήφθη.

Στο τμήμα της πόλης προσήχθη και ένας 15χρονος που διαπιστώθηκε ότι επαιτούσε και σε βάρος του βεβαιώθηκε παράβαση για επαιτεία, που είναι πταίσμα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου