Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Κοσσυφοπέδιο: Ο Αλμπίν Κούρτι προτείνει στρατιωτική συνεργασία με Αλβανία και Κροατία


Ο Αλμπίν Κούρτι, ο οποίος αντιτίθεται στον Ραμούς Χαραντινάι, για  πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου, υποστηρίζει ότι η νέα κυβέρνηση της Πρίστινα, «θα συνεργασθεί στρατιωτικά με την Αλβανία και την Κροατία».



Σύμφωνα με δήλωση του, στην κοσοβάρικη «Klan Kosova», οι πρωτοβουλίες που έγιναν πρόσφατα για το σχηματισμό στρατού, εμποδίστηκαν από τη διεθνή κοινότητα. Για το λόγο αυτόν, όπως αναφέρει ο Κούρτι, εάν ο ίδιος σχηματίσει κυβέρνηση δεν θα εκπλήξει τους  διεθνείς παράγοντες, αλλά θα εκπλήξει τους εγκληματίες.


Τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατός του Κοσσυφοπεδίου, χωρίς να γίνει συζήτηση με τα Τίρανα και χωρίς τη συναίνεση του ΝΑΤΟ.


«Δεν έχει νόημα να σχηματισθεί ένας στρατός του Κοσσυφοπεδίου δημιουργώντας έκπληξη στους εταίρους και συμμάχους μας», τόνισε ο Κούρτι.


«Είμαι πεπεισμένος ότι η κυβέρνησή μας θα λάβει τον απαραίτητο χρόνο για να αρχίσει τη δημιουργία του στρατού, αλλά η δημιουργία αυτή δεν σημαίνει ότι θα γίνει αύριο», είπε ο  Κούρτι.

(klankosova.tv)
http://www.echedoros-a.gr/2017/07/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου