Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

«Μπλόκο» Ρωσίας και Κίνας σε ευρωπαϊκή πρόταση για επιβολή κυρώσεων εναντίον διακινητών προσφύγων


Μόσχα και Πεκίνο αντιτάχθηκαν σε ευρωπαϊκή πρόταση για την επιβολή κυρώσεων εναντίον των διακινητών προσφύγων και μεταναστών που μεταφέρουν ανθρώπους από την Αφρική προς την Ευρώπη, σύμφωνα με πληροφορίες του Euractiv.

Ο Ντόναλντ Τουσκ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, διένειμε στα μέλη της G20 ένα έγγραφο υποστήριξης της πρότασής του για την επιβολή κυρώσεων από τον ΟΗΕ στους διακινητές ανθρώπων. Η ιδέα είχε συζητηθεί και είχε λάβει αρκετή υποστήριξη, σύμφωνα με εκπρόσωπο που μετείχε στις συνομιλίες, αλλά η Κίνα και η Ρωσία διαφώνησαν με την πρόταση.

Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και η απαγόρευση των μετακινήσεων είναι τα ελάχιστα μέτρα που μπορούν να ληφθούν σε βάρος των διακινητών σε παγκόσμιο επίπεδο, δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ χθες, πρώτη μέρα της συνόδου κορυφής της G20. "Δυστυχώς, οφείλω να παραδεχτώ ότι σήμερα δεν λάβαμε πλήρη υποστήριξη σε αυτά τα ελάχιστα μέτρα", τόνισε με λύπη.


Το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων ωθεί τους μετανάστες στους πιο επικίνδυνους δρόμους προκειμένου να διασχίσουν τη Μεσόγειο, καταγγέλλει η οργάνωση Γιατροί του Κόσμου.

"Αν αυτό δεν αλλάξει θα είναι μια θλιβερή απόδειξη της υποκρισίας ορισμένων μελών της G20. Σήμερα είναι δύσκολο να είναι κανείς αισιόδοξος", υπογράμμισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου καλώντας τους ηγέτες που μετείχαν στη σύνοδο να επιδείξουν "περισσότερη συνεργασία και λιγότερο κυνισμό".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου