Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ρ. Ντουτέρτε για Ισλαμιστές: «Θα σας φάω το συκώτι με αλάτι και ξύδι»


Η πολεμική επιχείρηση εναντίον των ισλαμιστικών ομάδων που δρουν σε περιοχές της χώρες δεν αρκεί για να κατευνάσει την οργή του Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων εκτόξευσε απειλές εναντίον των ισλαμιστών που θα συλλαμβάνονται, λέγοντας πως θα τους φάει το... συκώτι μπροστά στα μάτια τους, βάζοντας μόνο αλάτι και ξύδι!

«Θα σας φάω το συκώτι αν θέλετε. Θα βάλω μόνο αλάτι και ξύδι. Θα το φάω μπροστά σας», δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αντιδρώντας στον φρικιαστικό θάνατο των ναυτών από το Βιετνάμ, τους οποίους εντόπισαν οι στρατιωτικές δυνάμεις μετά την εκτέλεσή τους από τους ισλαμιστές.

«Θέλετε να υποδουλωθείτε από αυτά; Καθάρματα. Θα επαναπροσδιοριστούμε για μία ακόμη φορά. Τι προσπαθείτε να πετύχετε με αυτές τις πράξεις; Χρησιμοποιείτε το όνομα του Αλλάχ μάταια. Χρησιμοποιείτε το όνομα του θεού για να σκοτώνετε ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε γεμάτος αγανάκτηση ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη εναντίον των ισλαμιστών.


Τα πτώματα των δύο ανδρών από το Βιετνάμ εντοπίστηκαν στο νησί Μπασιλάν. Τα ονόματά τους ήταν Χόανγκ Τονγκ και Χόανγκ Βα Χάι και ήταν ανάμεσα στα έξι μέλη του φορτηγού πλοίου από το Βιετνάμ που καταλήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ένα μέλος του πληρώματος κατάφερε να αποδράσει μετά από επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων τον Ιούνιο. Το ισλαμιστικό γκρουπ Αμπού Σαγιάφ πραγματοποιεί απαγωγές ακόμη και μικρών παιδιών, αξιώνοντας μεγάλα ποσά ως λύτρα, ενώ συνήθως τα θύματά τους καταλήγουν νεκρά.

Ρ. Ντουτέρτε για Ισλαμιστές: «Θα σας φάω το συκώτι με αλάτι και ξύδι»  213 1 0 Translate this page EN FR DE ES RU AR 213   1   0 Google + 0   Η πολεμική επιχείρηση εναντίον των ισλαμιστικών ομάδων που δρουν σε περιοχές της χώρες δεν αρκεί για να κατευνάσει την οργή του Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων εκτόξευσε απειλές εναντίον των ισλαμιστών που θα συλλαμβάνονται, λέγοντας πως θα τους φάει το... συκώτι μπροστά στα μάτια τους, βάζοντας μόνο αλάτι και ξύδι! «Θα σας φάω το συκώτι αν θέλετε. Θα βάλω μόνο αλάτι και ξύδι. Θα το φάω μπροστά σας», δήλωσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, αντιδρώντας στον φρικιαστικό θάνατο των ναυτών από το Βιετνάμ, τους οποίους εντόπισαν οι στρατιωτικές δυνάμεις μετά την εκτέλεσή τους από τους ισλαμιστές. «Θέλετε να υποδουλωθείτε από αυτά; Καθάρματα. Θα επαναπροσδιοριστούμε για μία ακόμη φορά. Τι προσπαθείτε να πετύχετε με αυτές τις πράξεις; Χρησιμοποιείτε το όνομα του Αλλάχ μάταια. Χρησιμοποιείτε το όνομα του θεού για να σκοτώνετε ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε γεμάτος αγανάκτηση ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει τη μάχη εναντίον των ισλαμιστών. Τα πτώματα των δύο ανδρών από το Βιετνάμ εντοπίστηκαν στο νησί Μπασιλάν. Τα ονόματά τους ήταν Χόανγκ Τονγκ και Χόανγκ Βα Χάι και ήταν ανάμεσα στα έξι μέλη του φορτηγού πλοίου από το Βιετνάμ που καταλήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Ένα μέλος του πληρώματος κατάφερε να αποδράσει μετά από επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων τον Ιούνιο. Το ισλαμιστικό γκρουπ Αμπού Σαγιάφ πραγματοποιεί απαγωγές ακόμη και μικρών παιδιών, αξιώνοντας μεγάλα ποσά ως λύτρα, ενώ συνήθως τα θύματά τους καταλήγουν νεκρά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου