Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Παράλογες οι νέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν


Ως αβάσιμες κρίνει τις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος του Ιράν, όσον αφορά το βαλλιστικό πρόγραμμά του δεύτερου, υψηλόβαθμο στέλεχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα, τονίζει πως θα μπορούσαν να βλάψουν την εφαρμογή της συμφωνίας με την Τεχεράνη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

«Στο παράρτημα αυτής της συμφωνίας υπάρχει πράγματι μια έκκληση προς το Ιράν να αποφεύγει την εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων όμως, καταρχήν, πρόκειται απλώς για μια έκκληση, όχι για υποχρέωση» της Τεχεράνης, είπε ο Μιχαήλ Ουλιάνοφ, ο επικεφαλής του τμήματος μη διάδοσης και ελέγχου των εξοπλισμών.


«Και, δεύτερον, αν διαβάσετε προσεκτικά τη διατύπωση (...) αφορά μόνο πυραύλους που είναι ειδικά σχεδιασμένοι να φέρουν όπλα μαζικής καταστροφής. Κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αποδείξει ότι οι πύραυλοι που δοκιμάζει το Ιράν είναι σχεδιασμένοι για κάτι τέτοιο και, επομένως, δεν υφίσταται λόγος τιμωρίας», συνέχισε ο Ρώσος αξιωματούχος.

Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες οικονομικές κυρώσεις σε βάρος του Ιράν την Τρίτη υποστηρίζοντας ότι οι «κακόβουλη δραστηριότητά» του στη Μέση Ανατολή υπονομεύει οποιαδήποτε «θετική συμβολή του» από τη συμφωνία με τις μεγάλες δυνάμεις για το πυρηνικό πρόγραμμά του, που υπογράφηκε το 2015.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου