Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ν.Τραμπ: «Μαζί θα πολεμήσουμε τις ψεύτικες ειδήσεις»!


Να αποκαταστήσει την τάξη σχετικά με τα όσα έγιναν κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στην Πολωνία επιχείρησε ο πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα.

Στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε πως η σύζυγός του έκανε χειραψία και με τον κύριο και με την κυρία Τραμπ, «σε αντίθεση με κάποια ρεπορτάζ που μας προκαλούν έκπληξη». Ο Πολωνός όμως «χτύπησε» τον Τραμπ εκεί που πονάει, στις «ψεύτικες ειδήσεις», γεγονός που προφανώς τον ανέβασε στην συμπάθεια του αμερικανού προέδρου. «Ας πολεμήσουμε τις ψεύτικες ειδήσεις», έγραψε στο tweet του, με αποτέλεσμα να λάβει την απάντηση του Τραμπ: «Μαζί θα πολεμήσουμε τις ψεύτικες ειδήσεις»! 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου