Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Πονική δίωξη σε υπάλληλο του ΙΚΑ Παλλήνης- Αλλοίωνε καρτέλες ενσήμων ασφαλισμένων;


Ασκήθηκε βαρύτατη ποινική δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε υπάλληλο του ΙΚΑ Παλλήνης, -που σήμερα είναι συνταξιούχος-, ο οποίος  φέρεται να αλλοίωνε καρτέλες ενσήμων ασφαλισμένων στον Οργανισμό, προσθέτοντας πλαστά ένσημα με το αζημίωτο. 

Η δίωξη, εκτός του συγκεκριμένου υπαλλήλου, στρέφεται και σε βάρος κατά παντός άλλου υπευθύνου και αφορά στα αδικήματα της απάτης, ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφίας. Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε συνδυασμό με τις διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος που σήμερα είναι συνταξιούχος, φέρεται να αλλοίωνε καρτέλες ενσήμων ασφαλισμένων στον Οργανισμό. Προσέθετε πλαστά ένσημα στις καρτέλες, τα οποία καταχωρούσε στο ηλεκτρονικό σύστημα, με το αζημίωτο από τους ασφαλισμένους.  
Ο εν λόγω υπάλληλος όμως δεν φαίνεται να δρούσε μόνος, καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται εκτός από ιδιώτες κι ένας λογιστής. Ο τελευταίος φέρεται να μεσολαβούσε για να φέρει σε επαφή τους ασφαλισμένους με τον υπάλληλο.
Ακόμη, από την έρευνα διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 31 περιπτώσεις, όπου ένσημα στις καρτέλες των ασφαλισμένων είναι πλαστά.
Υπολογίζεται ότι η ζημία σε βάρος του Δημοσίου από τη δράση των κατηγορουμένων ανέρχεται στις 300.000 ευρώ.
Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου