Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Περισσότερες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ζήτησε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ


Την αύξηση των θέσεων της προκήρυξης για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον τομέα της καθαριότητας, ζήτησε από τον δήμο Θεσσαλονίκης ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης. Το σχετικό αίτημα κατέθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Σοφία Εξαδακτύλου.

«Οι 777 που ήδη εργαζόμαστε, θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ περισσότεροι» είπε και επισήμανε ότι τα ανταποδοτικά τέλη φτάνουν για να καλύψουν τις πληρωμές των εργαζομένων. 

Με αφορμή την προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την πρόσληψη 535 μόνιμων εργαζομένων στην καθαριότητα, η κ. Εξαδακτύλου ανέφερε ότι «με 200 μείον συναδέλφους εννοείται ότι θα είναι ελλιπής η καθαριότητα στην πόλη μας» και εκτίμησε ότι έτσι θα χαθεί «η χρυσή ευκαιρία που δίνεται μετά από 17 χρόνια για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, τόνισε ότι η σχετική διαδικασία ήδη έχει αποφασιστεί, συνεπώς δεν θα τεθεί ξανά σαν θέμα. Εξάλλου, ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θωμάς Ψαρράς, γνωστοποίησε ότι η απόφαση εστάλη στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης, όπως προέβλεπε η σχετική εγκύκλιος και γύρισε στο δήμο για αναπομπή της απόφασης στο οικείο υπηρεσιακό συμβούλιο. Εκείνο συνεδρίασε σήμερα, έλαβε ομόφωνα απόφαση και αύριο στέλνεται η απόφαση και του υπηρεσιακού συμβουλίου στην αποκεντρωμένη διοίκηση για να τη διαβιβάσει στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου