Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πέλλα: Σύλληψη λαθροθήρων με κλεμμένο Ι.Χ.


Ούτε καν φαντάζονταν πού θα κατέληγε ο έλεγχος που έκαναν σε ένα αυτοκίνητο στην Πέλλα οι άνδρες του μεικτού κλιμακίου της Αστυνομίας.

Στο εσωτερικό του βρέθηκαν τρεις… σκαντζόχοιροι –ευτυχώς, ζωντανοί- και ο 29χρονος που το οδηγούσε ήταν προπομπός ενός κλεμμένου αγροτικού το οποίο πέρασε σαν… σίφουνας από το μπλόκο!

Στην καταδίωξη που ακολούθησε, το αγροτικό εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί λίγο πριν από το Νησί Πέλλας. Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τους δυο επιβάτες ηλικίας 18 και 20 χρόνων, αλλά δέχθηκαν βροχή από… πέτρες που προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό! Ο 18χρονος που τους «βομβάρδισε» προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, αλλά τον έφτασαν και τον ακινητοποίησαν. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο 20χρονος και συνελήφθη.

Το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στην 34χρονη ιδιοκτήτρια του, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα- προπομπός μαζί με τους σκαντζόχοιρους που παραδόθηκαν σε φιλοζωική οργάνωση, για να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για διακεκριμένη κλοπή, διακεκριμένη φθορά, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας περί θήρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου