Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΚΡΙΣΗ- ΚΙΝΔΥΝΟΣ; Β.Κορέα προς ΗΠΑ: «Κάτω τα χέρια από τον Κιμ Γιονγκ Ουν... »

ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ Η Η Β. ΚΟΡΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ";

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Με  πυρηνική επίθεση στην «καρδιά» των ΗΠΑ απείλησε την Ουάσινγκτον η Βόρεια Κορέα εάν υπάρξει απόπειρα ανατροπής του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των απανταχού αναλυτών αφού ακόμα και με το νέο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο που δοκίμασε προσφάτως η Β.Κορέα δεν θεωρείται επαρκής απειλή για το αντιβαλλιστικό σύστημα των ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά η πρόοδος των Βορειοκορεατών σε αυτόν τον τομέα έχει αρχίσει να ανησυχεί την αμερικανική ηγεσία.


Ο πύραυλος που δοκιμάστηκε ενώ στην αρχή υπολογίζονταν ότι το βεληνεκές του έφτανε μέχρι την Αλάσκα νέες αναφορές ειδικών αναλυτών θεωρούν πολύ πιθανό ότι τελικά έφτανε μέχρι και τη... Νέα Υόρκη!

Η νέα αυτή απειλή έρχεται ως απάντηση σε δηλώσεις του διευθυντή της CIA Mάικ Πομπέο, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είπε ότι η κυβέρνηση Τραμπ πρέπει να βρει έναν τρόπο να «χωρίσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν από τα αυξανόμενα πυρηνικά αποθέματα» της Βορείου Κορέας. 

«Είμαι σίγουρος ότι οι Βορειοκορεάτες είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι, που θα ήθελαν πολύ να τον δουν να αποχωρεί από την εξουσία» είχε τονίσει ο διευθυντής της CIA. 

Έτσι το κρατικό κανάλι της Βορείου Κορέας KCNA μετέδωσε την Τρίτη δηλώσεις εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας που φέρεται να είπε πως σε περίπτωση που απειληθεί ο Κιμ Γιονγκ Ουν, τότε οι χώρες και τα πρόσωπα που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα θα «εξαλειφθούν προληπτικά». 

Μάλιστα, τόνισε ότι η Βόρεια Κορέα δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει «ακόμη και πυρηνικά όπλα». 

«Εάν οι ΗΠΑ αποπειραθούν να πάρουν την εξουσία από τον απόλυτο ηγέτη μας, θα απαντήσουμε με ένα ανελέητο χτύπημα στην καρδιά της χώρας, χρησιμοποιώντας το πυρηνικό μας οπλοστάσιο» φέρεται να δήλωσε ο εν λόγω αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου