Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Συρία: Χάνει την μάχη στο Αράκ το ISIS - Περικυκλώνεται από κυβερνητικές δυνάμεις


Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) και οι σύμμαχοί του, υποστηριζόμενοι από τις ρωσικές και συριακές αεροπορικές δυνάμεις, συνέχισαν να «σπρώχνουν» προς τα ανατολικά του πεδίου φυσικού αερίου του Αράκ και να πάρουν τον έλεγχο σε αρκετά σημεία από το ISIS 3 χλμ ανατολικά και βόρεια του πεδίου, σύμφωνα με την πτέρυγα των μέσων ενημέρωσης της Χεζμπολάχ.

Μια έκθεση του ιρακινού τηλεοπτικού σταθμού Al-Ghadir έδειξε μεγάλη ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή του πεδίου φυσικού αερίου του Αράκ προκειμένου να υποστηριχθεί η επιχείρηση του SAA. Φαίνεται ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει μονάδες πυροβολικού 152 χιλιοστών για την παροχή προστασίας στις δυνάμεις της Συρίας.


Στο νότιο τμήμα της επαρχίας Deir Ezzor, η SAA κατέλαβε το στρατηγικό χωριό Hamima που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα ανατολικά του σταθμού T-2 και 80 χιλιόμετρα από το Al-Buqmal στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η SAA θα απελευθερώσει τον σταθμό Τ-2 και ολόκληρο τον δρόμο μεταξύ του και του σταθμού Τ-3 νοτιοανατολικά του πεδίου αερίου του Αράκ εντός λίγων ημερών.

Ένα στέλεχος του Συριακού στρατού επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Ghadir ότι ο σημερινός στόχος της SAA είναι να καταλάβει τα ύψη και στις δύο πλευρές του Palmyra-Sukhna . Ο στόχος είναι να ελεγχθεί ο δρόμος προς Sukhna. Ο δρόμος είναι πολύ σημαντικός για τη μεταφορά βαρέων όπλων κατά τη διάρκεια της αναμενόμενης επιχείρησης για να σπάσει η πολιορκία στη Deir Ezzor.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου