Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Βαλκάνια: Υπουργός του Κοσσυφοπεδίου συλλυπήθηκε οικογένεια Αλβανού αρχιτζιχαντιστή του ISIS!


Αναβρασμός επικρατεί στο Κόσοβο μετά από την έκφραση συλλυπητηρίων του υπουργού Υποδομών,  Λούφτι Ζάρκου,  στην οικογένεια του αρχιτρομοκράτη από το Κατσάνικ, Λαβντρίμ Μουχατζέρι, αποκαλούμενου ως «χασάπη των Βαλκανίων», γνωστός με το όνομα -στο Ισλαμικό κράτος- ως Αμπού Αμπντουλάχ αλ Κοσόβα.

Ο επικεφαλής του Κέντρου Ερευνών και Πολιτικής Ασφαλείας, Μπουρίμ Ραμαντάνι ζήτησε την παραίτηση του Ζάρκου από όλες τις πολιτικές θέσεις που κατέχει στο Κοσσυφοπέδιο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενέργεια αυτή του υπουργού είναι ένα λάθος βήμα, καθώς η συμπεριφορά του βρίσκεται ενάντια στη στρατηγική του Κοσσυφοπεδίου και βαίνει εις βάρος του Κοσσυφοπεδίου όπως αναφέρει και το Βαλκανικό Περισκόπιο.


Ο Ραμαντάνι χαιρέτισε, επίσης, την απόφαση της Ισλαμικής Κοινότητας του Κοσσυφοπεδίου, για την απομάκρυνση του προέδρου της Ισλαμικής Θρησκευτικής Κοινότητας στην Κατσάνικ, Φλορίμ Νεζιράι, λόγω της «λανθασμένης συμπεριφοράς του για το θάνατο του Μουχατζέρι».

Σημειώνεται, ότι ο Νεζιράι ανακοίνωσε στο Τζαμί την είδηση του θανάτου του Λαβντρίμ  Μουχατζέρι στη Συρία και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της οικογένειάς του για να τους συλλυπηθεί.

Η συμπεριφορά αυτή αξιωματούχων καθώς και θρησκευτικών ηγετών προς έναν αιμοδιψή αρχιτρομοκράτη του ‘Ισλαμικού κράτους’, καταδεικνύει τις βαθιές σχέσεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου με τον θρησκευτικό φανατισμό και την τρομοκρατία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου