Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

OHE: Καταδικάζει την απαίτηση αραβικών χωρών από το Κατάρ για κλείσιμο του «Al Jazeera»


Ως «απαράδεκτη επίθεση» χαρακτήρισε ο επικεφαλής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το αίτημα της Σαουδικής Αραβίας και τριών άλλων αραβικών χωρών να κλείσει το Κατάρ το τηλεοπτικό δίκτυό του Al Jazeera, καθώς κρίνει πως υποβαθμίζει το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και γνώμης.

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν και η Αίγυπτος επέβαλαν πριν από τρεις εβδομάδες μποϊκοτάζ στο Κατάρ κατηγορώντας το ότι υποστηρίζει τρομοκράτες και στη συνέχεια εξέδωσαν ένα τελεσίγραφο που περιλαμβάνει αιτήματα να κλείσει μια τουρκική στρατιωτική βάση στην Ντόχα, να κλείσει το Al Jazeera και να περιοριστούν οι σχέσεις της χώρας με το Ιράν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα Ζέιντ Ραάντ αλ-Χουσέιν «ανησυχεί εξαιρετικά λόγω του αιτήματος να κλείσει το Κατάρ το δίκτυο Al Jazeera, καθώς και άλλα μέσα ενημέρωσης που συνδέονται μ' αυτό», δήλωσε ο Ρούπερτ Κόλβιλ, εκπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή.

«Είτε τα παρακολουθείτε είτε όχι, είτε σας αρέσουν είτε όχι, είτε συμφωνείτε είτε όχι με τις θέσεις που υιοθετούν, τα αραβικά και αγγλικά κανάλια του Al Jazeera είναι νόμιμα και έχουν πολλά εκατομμύρια τηλεθεατές. Το αίτημα να κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες είναι, κατά την άποψή μας, μια απαράδεκτη επίθεση στο δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης και γνώμης», δήλωσε ο Κόλβιλ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου