Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Διευθυντής σχολείου προσπάθησε να «κουκουλώσει» την κακοποίηση που δέχτηκε 12χρονος;..


Την οργή πολλών προκάλεσε η είδηση πως διευθυντής χριστιανικού σχολείου προσπάθησε να «κουκουλώσει» τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε ένας 12χρονος.

Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε η μητέρα του ανήλικου, ο γιος της φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και κακοποίησης από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου προ διετίας, Όταν όμως το αγόρι κατέφυγε στη διεύθυνση της Ακαδημίας Μπρέντγουντ για να καταγγείλει τα περιστατικά, ο διευθυντής τον προέτρεψε να μην μιλήσει σε κανέναν, λέγοντας μάλιστα ότι ως καλός χριστιανός όφειλε να «γυρίσει και το άλλο μάγουλο»!

Όπως αναφέρει στη μήνυσή της η γυναίκα, το διάστημα 2014-2015 μια ομάδα εφήβων ηλικίας 14-15 ετών είχαν βάλει στο στόχαστρο τον 12χρονο τότε γιο της. Η παρενόχληση ξεκίνησε στα αποδυτήρια, όπου τον στρίμωχναν, έβαζαν τα γεννητικά τους όργανα στο πρόσωπό του και του ζητούσαν να τα πάρει στο στόμα του.

Σύντομα, τα περιστατικά κακοποίησης άρχισαν να γίνονται όλο και πιο σοβαρά, με έναν από τους εφήβους να βιάζει τελικά τον γιο της καταγγέλουσας, κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν η διαμαρτυρία του μαθητή είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη από το διευθυντή της Ακαδημίας και είχαν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα.

Όταν όμως το αγόρι είχε πάει να μιλήσει στον Curtis H Masters, όπως ονομάζεται ο διευθυντής, μετά τα πρώτα περιστατικά, εκείνος του είχε πει απλά ότι ως καλός χριστιανός δεν πρέπει να δώσει συνέχεια, αφού «τα πάντα στο Βασίλειο του Θεού γίνονται για κάποιο λόγο», καταγγέλλει η γυναίκα, η οποία ζητά τώρα 30 εκατομμύρια  αποζημίωση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου