Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Έως 15 Σεπτεμβρίου τα δικαιολογητικά για το φοιτητικό επίδομα


Προθεσμία μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου έχουν οι φοιτητές για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πάρουν το φοιτητικό τους επίδομα... 

Το αργότερο έως 15/9/2017 θα πρέπει να προσκομίσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά επιλανόχτες του προγράμματος που έχει προκηρύξει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) που χορηγεί φοιτητικό επίδομα. Όπως έχει ανακοινώσει το ΙΚΥ μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου δικαιολογητικών των υποψηφίων του προσωρινού πίνακα επιλεγέντων για το νέο φοιτητικό επίδομα που προσφέρει το «πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)», ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 προέκυψαν περίπου 1.200 υποψήφιοι με ελλιπή δικαιολογητικά . 

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, οι εν λόγω υποψήφιοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις υποψηφιότητας και σύμφωνα με την αρ.πρωτ. 3819/6-4-2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΙΚΥ, διαγράφονται από τον πίνακα επιλεγέντων υποψηφίων, οι δε αντίστοιχες κενές θέσεις θα καλυφθούν από επιλαχόντες υποψήφιους. 

Προς επίσπευση της διαδικασίας, με απόφαση του Δ.Σ. του ΙΚΥ, καλούνται οι επιλαχόντες υποψήφιοι με σειρά κατάταξης από 3.686 έως και 5.685 (συνολικά 2000 επιλαχόντες υποψήφιοι) να προσκομίσουν στην Γραμματεία του Τμήματος/Σχολής τους, το αργότερο έως 15/9/2017, τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση υπογεγραμμένη και όσα δικαιολογητικά αναγράφονται σε αυτήν), προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος. 

Σημειώνεται ότι, για να μην δημιουργηθεί προσδοκία χορήγησης υποτροφίας στους επιλαχόντες υποψήφιους, έχουν κληθεί περισσότεροι επιλαχόντες από τις κενές θέσεις και η τελική κατάταξη τους, θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών, κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης .
Τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής (οριστικοί πίνακες επιλεγέντων, επιλαχόντων και διαγραφέντων υποψηφίων) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου