Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Αφγανιστάν: Έκρηξη σε σιιτικό τζαμί στη Χεράτ- 20 νεκροί και τραυματίες


Έκρηξη σημειώθηκε σε τζαμί σιιτών, στη δυτική Χεράτ του Αφγανιστάν, με τραγικό απολογισμό τουλάχιστον 20 άτομα.

Σύμφωνα με τον Δρ. Μοχάμεντ Ραφίκ Σεχρζάντ, μετά την έκρηξη στο τζαμί Τζαγουάντια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δεκάδες τραυματίες, ωστόσο για 20 από αυτούς ήταν ήδη αργά.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πόσοι τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ούτε και ποια οργάνωση κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Οι σιίτες αποτελούν θρησκευτική μειονότητα στο Αφγανιστάν και απειλούνται από οργανώσεις που συνεργάζονται με το Ισλαμικό Κράτος, οι οποίες δρουν στα ανατολικά της χώρας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου