Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

«ΣΤΡΑΤΟ» ΑΠΟ 20.000… ΧΑΚΕΡΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Διαβλέποντας ότι ο πόλεμος των χάκερς θα ενταθεί και θα διευρυνθεί τα επόμενα χρόνια παίρνοντας και διαστάσεις ηλεκτρονικού πολέμου, η Τουρκία αποφάσισε με τον συντονισμό δέκα τουρκικών πανεπιστήμιων να δημιουργήσει κυριολεκτικά ένα νέο στρατό από 20.000 ειδικευμένους χάκερς, που θα συνεργάζονται με το Γενικό Επιτελείο.

Σύμφωνα με τις πληροφοριες που έρχονται από την τουρκική πρωτεύουσα, η «Κρατική Αρχή Επικοινωνιών και Ενημέρωσης» και το «Τουρκικό Ίδρυμα Πληροφορικής» σε συνεργασία με τους πρυτάνεις δέκα πανεπιστήμιων, θα δημιουργήσουν ειδικά τμήματα εκπαίδευσης χάκερς που θα χρησιμοποιηθούν τα επόμενα χρόνια σε… «ειδικές αποστολές». 

Η επιλογή των σπουδαστών που θα φτάσει τον αριθμό των 20.000, θα είναι υπό άκρως μυστικά και εδικά κριτήρια, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα καις στις επιτελικές γνώσεις και η ικανότητα συνεργασίας και συντονισμού  με τις ένοπλες δυνάμεις. 
Όπως φαίνεται άλλο ένα… τουρκικό «φρούτο» θα έχουμε να το βρούμε μπροστά μας. 
Ίδωμεν! 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου