Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Γιατί ετοιμάζονται οι τούρκοι; 520 νέα τεθωρακισμένα οχήματα παρήγγειλε ο τουρκικός Στρατός!


H Τουρκία προχώρησε σε αγορά 529 τεθωρακισμένων οχημάτων, ως μέρος συμφωνίας με την BMC Otomotiv, σύμφωνα με το υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας.

Το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας της γείτονος χώρας δήλωσε πως τα οχήματα αγοράστηκαν για να καλύψουν τις έκτακτες επιχειρησιακές ανάγκες σε διάφορες περιοχές που μάχεται ο τουρκικός Στρατός. Βασικά πρόκειται για διάφορες παραλλαγές των MRAP Kirpi (φωτό).

Η ανάθεση της προμήθειας στην BMC θεωρείται προάγγελος για την ανάθεση σε αυτήν της κατασκευής των αρμάτων μάχης ALTAY στον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε μετά την κατασκευή των πρωτοτύπων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου