Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Σ. Λαβρόφ: «Δεν αποδεχόμαστε μία Βόρεια Κορέα που έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα»


Δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχτεί μία Βόρεια Κορέα που διαθέτει πυρηνικά όπλα δηλώνει η Ρωσία, διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ. 

Ο Ρώσος υπουργός πρόσθεσε ότι υάρχει ένα συντριπτικό πλεόνασμα αντιφατικών ρητορικών γύρω από το πυρηνικό και πυραυλικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας, τόσο από την Πιονγκγιάνγκ, όσο και από την Ουάσινγκτον. 

«Η Ρωσία ελπίζει ότι θα επικρατήσει η κοινή λογική», ανέφερε ο Λαβρόφ. 


Σημείωσε, ακόμη, ότι η Βόρεια Κορέα είχε κάποτε υπογράψει τη Συνθήκη για τη μη διάδοση των Πυρηνικών Όπλων, αλλά παραιτήθηκε από αυτή. 

«Τώρα (η Βόρεια Κορέα) ισχυρίζεται ότι έχει νόμιμα δικαιώματα να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και το έχει ήδη κάνει. Αλλά γνωρίζετε τη θέση μας: δεν αποδεχόμαστε μία Βόρεια Κορέα που έχει στην κατοχή της πυρηνικά όπλα», υπογράμμισε ο Ρώσος υπουργός. 

Τόσο η Ρωσία, όσο και η Κίνα έχουν «μία σειρά προτάσεων» με στόχο στην αποφυγή αυτού που περιγράφεται ως μία «από τις πλέον μεγάλες συρράξεις» και ως «μία κρίση με μεγάλο αριθμό απωλειών»

Σύμφωνα με τον Λαβρόφ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος Ουάσινγκτον και Πιονγκγιάνγκ να εμπλακούν σε στρατιωτική σύρραξη. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου