Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης: Η νέα του κίνηση στην παγκόσμια ναυτιλία

  
Πιο έντονα αποφάσισε να αφήσει να μπει στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία ο Πάρις Κασιδόκωστας–Λάτσης. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να συστήσει επενδυτική κοινοπραξία με δύο παγκοσμίου βεληνεκούς επενδυτές, την «Ivy Shipping LLC» με σκοπό να αγοράσει πλοία ξηρού φορτίου.

Ήδη η Ivy Shipping αγόρασε τέσσερα Supramax, ηλικίας 6 ετών, ναυπηγημένα στην Ιαπωνία. Θα παραδοθούν στην κοινοπραξία έως τα τέλη Αυγούστου. Η διαχείριση των πλοίων έχει συμφωνηθεί από τους εταίρους της κοινοπραξίας να γίνεται την Marla Shipmanagement Ltd συμφερόντων του Πάρι Λάτση – Κασιδόκωστα.

Η Ivy Shipping στοχεύει στην επέκταση του στόλου με φορτηγά πλοία έως το τέλος του 2017 εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της ναυλαγοράς ξηρού φορτίου.

Ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης αναφορικά με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση σχολίασε σχετικά: «Τρία χρόνια πριν το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησης μας. Τρία χρόνια μετά ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα».

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων που από κοινού θέσαμε» πρόσθεσε ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου