Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Η τουρκική πολεμική αεροπορία βομβάρδισε στην επαρχία Βαν


Το Γενικό Επιτελείο με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τέσσερις τρομοκράτες του PKK έχουν σκοτωθεί κατά την αεροπορική επιδρομή της τουρκικής  πολεμικής αεροπορίας στην  αγροτική περιοχή Μπασκάλε της επαρχίας Βαν,  στην ανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέσσερις τρομοκράτες αναγνωρίσθηκαν ότι ήταν έτοιμοι  για δράση και εξουδετερώθηκαν.

Το κείμενο του τουρκικού στρατού έχει:

Αύγουστος 19, 2017, τις πρωινές ώρες στην περιοχή Μπασκάλε της επαρχίας Βαν, αναγνωρίσθηκαν τέσσερα μέλη της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK που ετοίμαζαν να δράσουν και εξουδετερώθηκαν από αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας,  που βομβάρδισαν στην περιοχή.

Τα μαχητικά αεροσκάφη μετά την επιτυχή αποστολή τους, γύρισαν με ασφάλεια στη βάση».

(aksam.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_67.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου