Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ρωσία: «Η σθεναρή επιθυμία μας είναι οι ΗΠΑ να κρατήσουν την ψυχραιμία τους απέναντι στην Β.Κορέα»


Η Ρωσία ευελπιστεί οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να απόσχουν από ενέργειες που θα εξωθούσαν τη Βόρεια Κορέα σε επικίνδυνες κινήσεις, δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της Μόσχας στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζιγια, απευθύνοντας έκκληση να υπάρξει διάλογος για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

«Μια στρατιωτική λύση δεν αποτελεί επιλογή σε καμιά περίπτωση», τόνισε ο πρεσβευτής της Ρωσίας απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους.

«Η σθεναρή επιθυμία μας είναι οι ΗΠΑ να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να απόσχουν από κάθε κίνηση που θα προκαλούσε κάποιο άλλο μέρος να προχωρήσει σε ενέργειες που θα ήσαν επικίνδυνες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου