Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Καστοριά: Αλβανοί μετέφεραν δεκάδες κιλά κάνναβης σε σάκους


Δύο Αλβανοί, ηλικίας 22 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε δασική περιοχή της Κοτύλης στην Καστοριά, διότι μετέφεραν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους περισσότερα από 78 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται τρία άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εντοπίστηκαν πέντε άτομα να μεταφέρουν πεζή μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους 66 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 78 κιλών και 460 γραμμαρίων.

Οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από αυτούς, ενώ οι άλλοι τρεις εκμεταλλευόμενοι το δασώδες και δύσβατο της περιοχής διέφυγαν και αναζητούνται. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου