Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Προτροπή Τίλερσον σε Ράμα για μεταρρυθμίσεις και πάταξη εγκλήματος


Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, έλαβε σήμερα τηλεφωνική κλήση από τον Γραμματέα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρεξ Τίλερσον, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Κυβέρνησης, όπως σημειώνει το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ο Τίλερσον συνεχάρη τον πρωθυπουργό για τη νίκη του στις εκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ισχυρή εντολή την οποία έλαβε  για να κυβερνήσει μόνο του το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θα επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις, θα εξαγνίσει τη διοίκηση από τη διαφθορά και θα δώσει σημαντικά αποτελέσματα στον αγώνα κατά του εγκλήματος.

Ο ίδιος εξέφρασε την υποστήριξη των ΗΠΑ στη νέα κυβερνητική εντολή και αναφέρθηκε στις πολύ θετικές εντυπώσεις του αντιπροέδρου Πενς, μετά τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας στο Μαυροβούνιο και επιβεβαίωσε την προθυμία των ΗΠΑ να εστιάσει την προσοχή της στις εξελίξεις στην περιοχή.

Κατά την εικοσάλεπτη συνομιλία των δύο ανδρών, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προέβη σε μια πλήρη περιγραφή της εικόνας στα Βαλκάνια, εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στο διάλογο Κοσσόβου –Σερβίας, ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να απεμπλακεί η πΓΔΜ από το αδιέξοδο του ονόματος (με την Ελλάδα).

Ο Έντι Ράμα αναφέρθηκε στην εντατικοποίηση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ στον τομέα της ενέργειας και ιδιαίτερα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, στο οποίο υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από τον συνομιλητή του, όπως σημειώνεται.

(ata.gov.al)
http://www.echedoros-a.gr/2017/08/blog-post_79.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου