Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Το Ιράν διαμαρτύρεται: Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης παραβιάζουν την πυρηνική συμφωνία


Στην Κοινή Επιτροπή για την JCPOA (την συμφωνία για τον περιορισμό του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος) διαμαρτυρήθηκε το Ιράν για τις κυρώσεις που επέβαλαν σε βάρος του οι ΗΠΑ τον Ιούλιο, υποστηρίζοντας πως παραβιάζουν την πυρηνική συμφωνία της Τεχεράνης με τις μεγάλες δυνάμεις, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Κοινή Επιτροπή δημιουργήθηκε για να επιβλέπει την εφαρμογή της πυρηνικής συμφωνίας (γνωστής και με τα αρχικά JCPOA) που υπογράφηκε το 2015 από το Ιράν και τις έξι μεγάλες δυνάμεις, στις οποίες περιλαμβάνονταν οι ΗΠΑ. Οδήγησε στην άρση των περισσότερων κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης ως αντάλλαγμα για τον περιορισμό του πυρηνικού προγράμματός της.

«Η ιρανική αρχή που επιβλέπει την εφαρμογή της JCPOA εξέτασε τις νέες αμερικανικές κυρώσεις (σε βάρος της Τεχεράνης) και αποφάσισε ότι αντιβαίνουν σε τμήματα της πυρηνικής συμφωνίας», δήλωσε ο Αλί Λαριτζανί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

«Το Ιράν έχει διαμαρτυρηθεί στην Κοινή Επιτροπή για την JCPOA για την παραβίαση της συμφωνίας από την Αμερική», πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου