Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Σκληρή ανακοίνωση ΥΠΕΞ κατά Άγκυρας για εορτασμό Τηλλυρίας: «Δεν ντρέπεστε να εορτάζετε την ρίψη χημικών όπλων;»


Σκληρή η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ κατά της Άγκυρας για τον εορτασμό των τραγικών γεγονότων της Τηλλυρίας και τον βομβαρδισμό πολιτών με χημικά και βόμβες ναπάλμ από τα τουρκικά μαχητικά.

Η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη επέτρεψε στους Τουρκοκυπρίους να μπουν στις ελεύθερες περιοχές και να γιορτάσουν το έθιμο της Τηλλυρίας όπως είχε επισημάνει μόνο το Pronews.gr .

Η ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για τη διοργάνωση στον κατεχόμενο θύλακα των Κοκκίνων στην Κύπρο εορτασμών για τους τουρκικούς βομβαρδισμούς της Τηλλυρίας το 1964 με βόμβες ναπάλμ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Με θλίψη καταγράφουμε τους εορτασμούς της Τουρκοκυπριακής ηγεσίας και μάλιστα του ίδιου του κ. Ακιντζί, για τα 53 χρόνια από την χρήση χημικών όπλων και τη ρίψη βομβών ναπάλμ από την πολεμική αεροπορία της Τουρκίας στη χερσόνησο της Τηλλυρίας. Επρόκειτο για την πρώτη χρήση των απαγορευμένων χημικών όπλων στην ιστορία του πλανήτη μας.

Όταν σήμερα όλος ο πλανήτης υποκλίνεται στα θύματα των πολέμων και τέτοιων επιθετικών πράξεων, η διοργάνωση και η συμμετοχή σε παρόμοιους εορτασμούς αποτελούν πρόκληση απέναντι στο διεθνές δίκαιο, στη μνήμη των πεσόντων και σε όλη την ανθρωπότητα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου