Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Αγορά των ρωσικών ελικοπτέρων πολλαπλών χρήσεων «Ka-32» από την Τουρκία


Για πρώτη φορά η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα εξάγει τα ελικόπτερα  πολλαπλών χρήσεων «Ka-32» στην Τουρκία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται η ρωσική εταιρεία παραγωγής και οι νέες συμβάσεις που έχουν υπογραφεί  για την αποστολή οκτώ ελικοπτέρων «Ka-32» που θα εξαχθούν τόσο στην Τουρκία, όσο και στην Ταϊλάνδη, με συμβάσεις που πρώτα φορά αναφέρονται σε εξαγωγές των ελικοπτέρων αυτών.

Το τούρκικο δημοσίευμα σημειώνει ότι η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συμβάσεις αυτές.

Τα «Ka-32» χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη αναζήτησης και διάσωσης, εργασίες εγκατάστασης σε μεγάλο υψόμετρο, πυρόσβεση, χειρισμού φορτίου, μεταφορά ασθενών, περιπολίες και δραστηριότητες πληροφοριών.

Τα «Ka-32» φέρουν τρία μέλη του πληρώματος, δύο πιλότους και έναν μηχανικό πτήσης. Έχουν συνολική χωρητικότητα νερού τεσσάρων τόνων που το μεταφέρει με ένα καλάθι ονόματι ‘ Μπάμπι’ σε εστίες φωτιάς. Το ελικόπτερο με μέγιστο βάρος απογείωσης 12 τόνων φθάνει τα 270 χιλιόμετρα την ώρα,  ανεβαίνει στα 5 χιλιόμετρα  και διανύει 980 χιλιόμετρα, γράφει το Sputnik στην τουρκική γλώσσα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου