Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Κομοτηνή: Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων μετέφερε ζευγάρι με φορτηγό


Επιβεβαιώθηκε το ένστικτο των ανδρών της Ασφάλειας που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Κομοτηνή το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ελλήνων. Η έρευνα στο εσωτερικό του αποκάλυψε ότι διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνό.

Μέσα στο όχημα βρέθηκαν 410 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 18 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 900 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο που θα υπολογίσει τους διαφυγόντες φόρους και δασμούς.

Ο 38χρονος οδηγός και η 31χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου