Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνημα για την απευθείας αεροπορική γραμμή Αθήνα-Πεκίνο- Αναβάθμιση για την Ελλάδα


Έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», κατά τις 8 π.μ., η παρθενική απευθείας πτήση για την καινούργια γραμμή που θα συνδέει Αθήνα και Πεκίνο.

Μάλιστα, η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν η πρώτη που αποβιβάστηκε από το Airbus 330-200 της Air China. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν ανάμεσα στους 200 επιβάτες, καθώς βρισκόταν στο Πεκίνο για εκδήλωση.

Όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, η υποδοχή στο αεροδρόμιο έγινε με υδάτινη αψίδα. Εκεί βρέθηκαν ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης και ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.


Το νέο δρομολόγιο της Air China θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και εκτιμάται ότι θα δώσει ώθηση στον ελληνικό τουρισμό.

Η κ. Μπαζιάνα αναγορεύθηκε σε επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου την περασμένη Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στην κινεζική πρωτεύουσα. Κατά την τριήμερη επίσκεψή της έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου, είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου, ενώ επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου