Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Τουρκία- Χακκάρι: Δύο νεκροί από επίθεση του PKK


Ένας Τούρκος στρατιώτης και ένας εργάτης σκοτώθηκαν το Σάββατο σε επίθεση που πραγματοποίησαν αυτονομιστές του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν – PKK,  στη νοτιοανατολική επαρχία του Χακκάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη.

Δύο άλλοι στρατιώτες τραυματίσθηκαν από ρουκέτα η οποία ρίχτηκε σε περιοχή της επαρχίας Σεμντινλί, προσθέτει η ανακοίνωση.

Τουρκική αεροπορική επίθεση σε θέσεις του PKK στο βόρειο Ιράκ

Η ίδια πηγή, σημειώνει ότι την προηγούμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκαν αεροπορικές επιθέσεις της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στο βόρειο Ιράκ καταστρέφοντας καταφύγια και αποθήκες της αυτονομιστικής κουρδικής οργάνωσης του PKK.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι δεν έχουν δοθεί πρόσθετες πληροφορίες, εκτός του ότι τα τουρκικά αεροσκάφη επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση τους (στο Ντιγιαρμπακίρ).

(aa.com.tr)
http://www.echedoros-a.gr/2017/09/pkk_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου