Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αυτές είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα εκπροσωπηθούν στο ελληνοκορεατικό φόρουμ


Ελληνοκορεατικό επιχειρηματικό φόρουμ διοργανώνεται, σήμερα, από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορέας, το Enterprise Greece και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Κορέας, Λι Νακ Γιόν, στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση που είναι κλειστή για το κοινό, θα συμμετάσχουν 44 Κορεάτες, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι και αντίστοιχος αριθμός Ελλήνων συμμετεχόντων, καλύπτοντας τους τομείς της ναυπηγικής βιομηχανίας, της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού και των προϊόντων διατροφής.

Πενήντα εννέα είναι οι συμμετοχές, από ελληνικής πλευράς, στο φόρουμ και εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη και τους εκπροσώπους επιμελητηρίων και οργανισμών, συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των εταιρειών Αpivita, Μέλι Αττική, Mediterra, Agrovim, Bright Ειδικός Φωτισμός ΑΕ, Κτήμα Κυρ Γιάννης, το Κτήμα Πόρτο Καρράς , Κτήμα βασιλείου, Λουξ Μαρλαφέκας, Βερνίκος Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις, ΚΟΥΛ Εφόδια Πλοίων, Alert Shipping Agencies, Κέδρος, ΠΟΛΥΕΚΟ, ΚΥΜΗ ΑΒΕΕ, Baumarket-Μαθιός Πυρίμαχα, Μανεσιωτης Ν. Θ. & Υιος, Mediterranean Bunker Services, Ecomasyn, ΕΛΒΙΚ, Zea Maritime Services, Παπαδοπουλος Ι & Ε, Hajiefemidis, Sea Bright, Πρίσμα Ηλεκτρονικά, NanoPhos και Hemexpo.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου