Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ: «Θα παρακολουθούμε τις προκλήσεις του Ιράν»


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζιμ Μάτις δήλωσε σήμερα ότι προς το παρόν δεν έχει δει καμία προκλητική ενέργεια από μέρος του Ιράν μετά την ομιλία του προέδρου Τραμπ, που τάχθηκε υπέρ μιας περισσότερο συγκρουσιακής προσέγγισης με την Τεχεράνη, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση των ΗΠΑ σε στρατιωτικό επίπεδο.

«Αυτή τη στιγμή, παρακολουθούμε εάν υπάρξουν ενδεχομένως περισσότερες προκλήσεις από τους Ιρανούς, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχουμε δει να συμβαίνει κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Μάτις μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με στρατιωτικό αεροσκάφος.

«Με το ρεκόρ αποσταθεροποίησης των Ιρανών από τον Λίβανο στη Συρία, από την Υεμένη στο Αφγανιστάν φυσικά έχουμε το νου μας για κάτι τέτοιο» τόνισε ο υπουργός. «Αυτή τη στιγμή δεν αλλάζουμε τη στάση μας» κατέληξε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου