Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Λευκός Οίκος: «Όταν βγει η Ελλάδα από το Μνημόνιο... θα πετάξει»!

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ότι «η Ελλάδα μετά από μια καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018 θα πετάξει» αναφέρουν πηγές του Λευκού Οίκου καταστώντας επιτκατική την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα την δύσκολη πορεία των μεταρρυθμίσεων-περικοπών απρόσκοπτα, χωρίς να καθυστερήσει η τρίτη αξιολόγηση (κάτι που με την Γερμανία είναι δύσκολο να αποφευχθεί) και να ρυθμιστεί το ελληνικό χρέος στον προβλεπόμενο χρόνο ακριβώς όπως συμφωνήθηκε στο Eurogroup.

Tην αποκάλυψη την έκανε ο Μ.Ιγνατίου με τις γνωστές προσβάσεις του στην Ουάσιγκτον. Είναι σαφές λοιπόν ότι οι Αμερικανοί επιθμούν την άμεση οικονομική ανάταση της Ελλάδας και προφανώς ετοιμάζουν ένα επενδυτικό επιθετικό πλάνο για την χώρα στο άμεσο μέλλον

Θέλουν όμως να είναι η Ελλάδα ελεύθερη μνημονίων ώστε να μπορούν να επενδύσουν σε ένα μέρος που πλέον δεν θα διέπεται από γερμανικούς κανόνες (αν  και οι υποχρεώσεις παραμένουν).

Θέλουν επίσης το ζήτημα του χρέους να έχει λυθεί ώστε η οικονομία να είναι βιώσιμη και συνεπώς επενδύσιμη για τις επόμενες δεκαετίες.

Άμεσα βέβαια οι Αμερικανοί tour operators μπορούν να ενισχύσουν τον ελληνικό τουρισμό την χρονιά που έρχεται καθώς όλοι ξέρουν ότι ο τουρίστας είναι σχεδόν πάντα «δρομολογημένος» με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζει ότι επέλεξε τον προορισμό διακοπών του.

Το «ζουμί» βέβαια είναι ο τομέας της ενέργειας. Όλοι ξέρουν ότι ο καιρός της εκμετάλλευσης των πραγματικών ποσοτήτων των ελληνικών υδρογονανθράκων πλησιάζει.

Οι αμερικανικές εταιρείες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και η Exxon-Mobil έχει ήδη δραστηριοποιηθεί και ευελπιστεί σε μεγάλα κέρδη. Φυσικά για να γίνει αυτό πάλι θα πρέπει η χώρα να μην τελεί υπό μνημονιακή κατοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου