Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Οι ΗΠΑ δίνουν στην Τουρκία stealth F-35 5ης γενιάς και στην Ελλάδα «λίφτινγκ» σε παλιά F-16! - Τι δήλωσε ο Ν.Τραμπ

Τι και αν οι αμερικανο-τουρκικές σχέσεις βρίσκονται πρακτικά στο ναδίρ; Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έκανε άλλη πρόταση στην Ελλάδα παρά μίλησε μόνο για αναβάθμιση αεροσκαφών 3ης γενιάς F-16 την ώρα που ο ίδιος δίνει στην Τουρκία μαχητικά 5ης γενιάς!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διευρυμένη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών Ελλάδας-ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον.

Νωρίτερα στο Οβάλ γραφείο οι δύο ηγέτες προχώρησαν σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους με τον Αμερικανό πρόεδρο να τονίζει την αναβάθμιση των παλαιών F-16 της ΠΑ την ώρα που ο ίδιος προσφέρει μαχητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς stealth στην Τουρκία!  

Πιο συγκεκριμένα ο Ντόναλντ Τραμπ είπε:

«Η Ελλάδα έχει κάνει σκληρό δρόμο. Συνεργαζόμαστε σε μία σειρά από τομείς και για την αναβάθμιση των F-16. Θα συζητήσουμε για επιπλέον τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και η Ελλάδα εμάς».

«Τα πάμε υπέροχα με την Ελλάδα. Έχουμε μακροχρόνιες σχέσεις με την Ελλάδα. Είμαστε φίλοι και σύμμαχοι» είπε παράλληλα ο κ. Τραμπ.

Με τη σειρά του, ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο για την φιλοξενία και την πρόσκληση στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η Ελλάδα είναι στρατηγικός εταίρος και αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ. Εκανε δε, λόγο για μια σημαντική συγκυρία για τη συνεργασία των δύο χωρών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου