Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ποιά συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας; 456 αλλοδαποί σε 48 ώρες κατέφθασαν για να «εγκλωβιστούν» στα νησιά


Συνολικά 456 παράνομοι μετανάστες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο 48ωρο, χωρίς κανένα απολύτως εμπόδιο από το πρωί της περασμένης Τετάρτης μέχρι σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το πρωί.

Μέχρι το πρωί, είχαν περάσει, όπως περνούν από τη μια τουρκική επαρχία στην άλλη,  310 άτομα στη Λέσβο, 111 στη Χίο και 35 στη Σάμο.

Σήμερα το πρωί, άλλα 90 περίπου άτομα πέρασαν σε Λέσβο και Χίο και οδηγήθηκαν για «καταγραφή» και «ταυτοποίηση» (sic)  στα Κέντρα των δυο νησιών.

Από τις αρχές του Νοεμβρίου έχουν φθάσει στο βόρειο Αιγαίο 2.055 μουσουλμάνοι  μετανάστες (1.310 στη Λέσβο, 596 στη Χίο και 149 στη Σάμο).

Τα μόνα εμπόδιο για να περάσουν στην Ελλάδα ο καιρός και η τουρκική Ακτοφυλακή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου