Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Παλαιστίνη: «Πάγωμα» επαφών με Αμερικανούς αξιωματούχους


Σε κρίση οδηγούνται οι σχέσεις ΗΠΑ και Παλαιστίνης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να κλείσει την παλαιστινιακή αντιπροσωπεία στην Ουάσινγκτον.

«Κλείνοντας το γραφείο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης παγώνουν οι ίδιοι όλες τις επαφές. Αυτό που κάνουμε είναι η επισημοποίηση αυτής της κατάστασης» δήλωσε ο παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών και πρόσθεσε: «Για ποιον λόγο να τους συναντάμε αφού κλείνουν τα γραφεία μας;»

Στη συνέχεια ο παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ αλ-Μάλικι σε μήνυμά του προς το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) δήλωσε: «Κλείνοντας το γραφείο της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης παγώνουν οι ίδιοι όλες τις επαφές. Αυτό που κάνουμε είναι η επισημοποίηση αυτής της κατάστασης».

Πλέον αναμένονται εξελίξεις, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου