Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Βαριές εκφράσεις από Τεχεράνη κατά Ριάντ: «Είναι ντροπή σας να ζητάτε από το Ισραήλ να επιτεθεί στο Λίβανο»


Είναι ντροπή για την Σαουδική Αραβία να πραγματοποιεί εκκλήσεις στο Ισραήλ για να πραγματοποιήσει στρατιωτικά κτυπήματα κατά του Λιβάνου.

Αυτό δήλωσε σε οργισμένο ύφος ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ρουχανί αναφερόμενος σε όσα αποκάλυψε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Hassan Nasrallah.

«Είναι ιδιαίτερα κατακριτέο και ντροπιαστικό για μια μουσουλμανική χώρα να παρακαλεί το σιωνιστικό καθεστώς να βομβαρδίσει το λαό του Λιβάνου», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ρουχανί, για να συνεχίσει:

«Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του μουσουλμανικού κόσμου να ζητούνται τέτοια πράγματα και αυτό έχει σχέση μόνο με την ανωριμότητα όσων βρίσκονται στην εξουσία σε αυτές τις χώρες».

Ο ηγέτης της Χεζμπολαχ είχε αποκαλύψει στις 10 Νοεμβρίου  ότι η Σαουδική Αραβία είχε κάνει έκκληση στο Ισραήλ να εξαπολύσει στρατιωτική ε0ίθεση κατά του Λιβάνου, στον πόλεμο κατά της Χεζμπολάχ και ότι το Ριάντ είναι πρόθυμο να δαπανήσει δισεκατομμύρια δολαρίων για να πετύχει αυτό το στόχο.

Η αποκάλυψη του Nasrallah ήρθε μερικές μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού του Λιβάνου Saad Hariri ο οποίος είχε επικαλεστεί πως το Ιράν και η Χεζμπολάχ τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Οι σχέσεις Ιράν και Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται λίγο πριν τον γκρεμό της σύγκρουσης ενώ η εκτόξευση βαλλιστικού πύραυλου κατά του αεροδρομίου στο Ριάντ από την Υεμένη. πυραύλου που η Σαουδική Αραβία κατηγόρησε το ΙΡάν ΄τι ήταν δικός του, έχει δημιουργήσει νέο κλίμα σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών.

Να σημειωθεί ως με την παραίτηση Harriri η Σαουδική Αραβία κατηγόρησε Ιράν και Λίβανο ότι «κήρυξαν τον πόλεμο  εναντίον της».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου