Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Αγρίεψαν οι… «πρόσφυγες»: Ξύλο και επεισόδια και στις Θερμοπύλες


Απ΄ άκρου εις άκρου στην Ελλάδα οι «πρόσφυγες» δείχνουν κάθε μέρα που περνά τις πραγματικές τους προθέσεις. Μετά την Μυτηλήν, τον εμπρησμό καντίνας στο Σκαραμαγκά, τώρα στο ΚΕΠΑ Θερμοπυλών, στον ιστορικό αυτό χώρο για την Ελλάδα, δεκάδες μουσουλμάνοι αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους σε άγρια επεισόδια.

Οι συμπλεκόμενοι που ήταν ένοικοι και τον δύο κτιρίων, χρησιμοποίησαν στειλιάρια, σπασμένα τζάμια και γενικά όποιο αντικείμενο μπορούσε να προξενήσει ζημιά στον αντίπαλο.

Τα πνεύματα «ηρέμησαν» με την εμφάνιση των πρώτων αστυνομικών δυνάμεων που έφτασαν στο σημείο, αλλά και με την επικράτηση των ψυχραιμότερων. Προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι.

Τα ακριβή αίτια δεν έγιναν γνωστά, αφορμή πάντως φαίνεται ότι ήταν το εισιτήριο για το λεωφορείο που τους κατεβάζει στην Αθήνα για την τακτοποίηση των χαρτιών τους για το άσυλο, προκειμένου να γίνουν μόνιμοι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι καυγάδες για μια θέση στα λεωφορεία, με τους οδηγούς να έχουν έντονη ανησυχία και για τη δική τους ασφάλεια.

Είναι εμφανές ότι η υπομονή των περισσοτέρων έχει εξαντληθεί, καθώς η Ελλάδα ήταν απλά ο ενδιάμεσος σταθμός για το ταξίδι στη Δύση και πλέον συνειδητοποιούν – όπως βέβαια και οι γηγενείς – ότι το σχέδιο της κυβέρνησης αλλά και της ΕΕ είναι να παραμείνουν εδώ. Αυτό ήταν άλλωστε απο την αρχή.Το γεγονός φαίνεται πως έχει επηρεάσει την... «ψυχολογία» τους και τα ξεσπάσματα είναι καθημερινά.

Σε λίγο καιρό βέβαια τα ξεσπάσματα θα είναι κατά των Ελλήνων οι οποίοι προς το παρόν δεν δείχνουν να έχουν αντιληφθεί κάτι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου