Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εξαγορά του 12,8 % των μετοχών της Lamda Development από OLYMPIA και VNK Capital


Την εξαγορά του 12,8 % των μετοχών της Lamda Development, ανακοίνωσαν απόψε o Όμιλος Olympia, από κοινού με την VNK Capital, μέσω του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings.

H Lamda Development συμμετέχει στην επένδυση αξιοποίησης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, ενώ δραστηριοποιείται κυρίως στην αγορά επαγγελματικών ακινήτων με την εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων κ.α. Ο Όμιλος Olympia , συμφερόντων του κ. Πάνου Γερμανού περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αλυσίδα καταστημάτων Public , τη βιομηχανία Sunlight κ.α. ενώ ιδρυτής της VNK Capital είναι ο κ. Βασίλης Κάτσος της Pharmathen.

Στη σχετική ανακοίνωση των δύο εταιριών τονίζεται:

"Η συγκεκριμένη επένδυση της Voxcove Holdings στην εισηγμένη LAMDA DEVELOPMENT S.A., αφορά σε τοποθέτηση μακροπρόθεσμου χαρακτήρα.

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. έχει επιδείξει ένα επιτυχημένο ιστορικό επενδύσεων στην ελληνική αγορά. Η είσοδος του κοινού επενδυτικού οχήματος Voxcove Holdings στο μετοχικό κεφάλαιο της LAMDA DEVELOPMENT S.A. την παρούσα χρονική συγκυρία, υπογραμμίζει την πίστη των δύο εταιριών (VNK Capital και Olympia Group) στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου