Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Έρχονται ακόμη 230 αλλοδαποί από την Χίο για τον Πειραιά


Ακόμη 230 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων αναχώρησαν σήμερα στις 10.30 το βράδυ από τη Χίο για τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί στον Πειραιά θα τους περιμένουν λεωφορεία και συνεργάτες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ΚΕΠΑ που διατηρούν στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Η σημερινή μετακίνηση έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για… «απεγκλωβισμό» από τα νησιά, όσο το δυνατόν περισσότερων προσφύγων για την περίφημη «ενδοχώρα» που στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι η Αττική.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στη Χίο και σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής βρίσκονταν 2.704 πρόσφυγες και μετανάστες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου